Hängmappsvagnar för arkivering

hängmappsvagnPå många ställen behöver papper av olika slag arkiveras men för att inte de papprena ska blandas ihop så kan du använda hängmappsvagnar för att akrivera i. Eftersom de flesta hängmappsvagnar är på hjul så är de också lätta att flytta runt om du behöver om-organisera någon gång eller om du behöver kolla igenom de arkiverade papprena. Då hängmappssystemet på hängmappsvagnar är smidigt att bläddra mellan så är det lätt att hitta specifika papper som arkiverats. Hängmappsvagnar tar inte heller så mycket plats vilket också ger dem en fördel gällande arkivering. Det vanligaste vid arkivering är att man använder sig av papperslådor där man stoppar alla papper, men hängmappsvagnar har en stor fördel om det mest handlar om att man behöver få undan papper tillfälligt. Eller för förvaring av papper som inte används så ofta. Hängmappsvagnar rymmer såpass mycket papper att man inte behöver så många heller, kanske räcker det med bara en vagn eftersom många hängmappsvagnar rymmer upp till 100 mappar. Säg att det ligger 10 papper i var mapp, totalt så har du samlat tusen papper på ett och samma ställe då. Och de fortsätter vara lätta att hitta mellan jämför med en papperslåda.