Panelgardiner – lager på lager

panelgardinerPanelgardiner är väldigt bra om man har stora fönster, eller vill mixa olika färger och mönster. Panelgardiner går att sätta lager på lager, och gör att man kan dra för olika panelgardiner framför olika delar av fönstret, och därmed täcka hela.

Att ha panelgardiner lager på lager är även en snygg inredning även om man inte har större fönster. Man kan ha panelgardiner under som är i tjockare tyg och som kanske har en klar färg. Över dem kan man sedan hänga panelgardiner i ett genomskinligt, skirt tyg, och därmed skapa en snygg effekt.

Panelgardiner ska dessutom oftare vara raka och med en tyngd i nederkanten kan man få dem att se ut så – vilket blir riktigt snyggt när man sedan lägger dem lager på lager och får fram den där kombinationen man är ute efter.

Att kunna lägga panelgardiner lager på lager gör att man lättare kan få fram något som passar ens inredning. Kanske går ens inredning i rött och svart, men man vill inte ha gardiner som är mönstrade – då fungerar det jättebra att köpa helsvarta och helt röda panelgardiner och sedan lägga dem ovanpå varandra.

Eller så kanske man vill ha panelgardiner underst som är enfärgade och panelgardiner överst som är mönstrade.